Baterie laptop

Baterie laptop – extinde viața laptopului cu o baterie nouă

Fiecare baterie de laptop are o durată de viață limitată. Atunci când acumulatorul începe să aibă o capacitate de viață mai mică, este timpul să o înlocuiești pe cea veche cu una nouă. Bateriile pentru laptop sunt disponibile în diferite capacități și specificații, în funcție de cerințele aferente fiecărui model. Având capacități diferite, alege în funcție de frecvența cu care îți folosești laptopul și de funcțiile acestuia.

În colecția noastră, vei găsi Baterie laptop Dell Vostro 13 5000, Baterie laptop Dell Latitude 7000 sau Acumulator laptop HP, și nu numai, compatibile cu o gamă largă modele. De asemenea, reține că bateriile nu sunt aceleași pentru diferitele modele de laptopuri, așa că este necesar să consulți manualul de utilizare înainte de a cumpăra una nouă. Când vine vorba de calitate, caută nume precum Acer, HP sau Lenovo, dar ține cont să fie compatibile cu modelul tău.

Baterie laptop – spune adio anxietății legate de bateria descărcată

Bateria laptopului tău a încetat de mult să mai ofere suficientă energie? Într-un astfel de caz, este timpul să începi să cauți un nou acumulator în magazinul nostru. Dispunem de o gamă masivă de baterii de schimb compatibile, care sunt ușor de instalat și care îți vor asigura toată energia de care are nevoie laptopul tău.

Printre bateriile pentru laptop disponibile în magazinul nostru online, vei găsi baterie laptop de la cunoscute branduri Acer, Dell, HP, Lenovo, atât produse de tip OEM, cât și originale. Vei putea alege o baterie laptop cu o capacitate acumulator de 2040 mAh, 3100 mAh, 4400 mAh, 5200 mAh sau 5350 mAh, în funcție de preferințe și nevoi. Prețurile noastre sunt, de asemenea, unele dintre cele mai mici de pe piață, ceea ce le face o opțiune accesibilă pentru toată lumea. Cu caracteristici de cumpărături, cum ar fi plata ramburs, plata cu cardul și opțiuni de returnare, ne asigurăm că experiența ta cu noi este ușoară de la început până la sfârșit.

Vrei sa cumperi o baterie laptop originala sau aftermarket certificata? Nu te mai tine acumulatorul deloc? Ai rupt Netflix-ul pe baterie? Daca da, atunci scroll mai jos, filtreaza dupa produsul de care ai nevoie!

Pe piesaria.ro gasesti piese laptop originale la cel mai bun pret posibil!

Comanda o baterie laptop doar daca vechea baterie nu mai are viata deloc sau in Windows iti apare ca bateria nu se incarca (battery is not charging).

Gasesti baterie originala pentru MacBook, Lenovo, HP, Dell, Acer, Asus si multi altii.