Reconditionare acumulatori electrocasnice si unelte

Începând cu 15 Mai 2022, ITOT PIESARIA SRL prin parternerii săi pune la dispoziția clienților un proces de recondiționare acumulatori electrocasnice, electronice și unelte de mână.

Înlocuirea acumulatorilor defecți dintr-un ansamblu necesită o pregătire tehnică intensă, dar și unelte pe măsură, astfel încât procesul de recondiționare aducă funcționalitatea necesară aparatului în cauză.

Nu recondiționăm acumulatori slim, de laptop, telefoane sau tablete.

Folosim acumulatori Samsung SDI, LG Chem sau Ladda. Acumulatorii respectă toate normele de siguranță, tehnică și funcționalitate, astfel încât majoritatea dispozitivelor pe acumulator folosesc o parte din mărcile enumerate anterior.

Tipuri de dispozitive pentru care oferim recondiționare

Recondiționăm acumulatorii următoarelor dispozitive:

  • Aspiratoare verticale;
  • Aspirator robot;
  • Trotinetă electrică;
  • Bormașini și unelte de mână;
  • Aparate de epilat și bărbierit;
  • Aparat de tuns.

Oferim recondiționare și construcție acumulatori pentru panouri fotovoltaice.

Dacă ai un aparat ce conține acumulatori și vrei afli costul recondiționării acumulatorilor, te rugăm ne lași un mesaj pe Whatsapp sau pe email pentru a afla un cost estimativ pentru recondiționare.

Recomandări și sfaturi privind prelungirea duratei de viață a acumulatorilor

  1. Nu lăsați niciodată aparatul să se stingă sau să ajungă la 0% din capacitatea acumulatorului deoarece încărcarea lui presupune o sarcină mai mare, un curent mai mare de intrare, astfel riscând ca celulele să se deterioreze mai repede în timp;
  2. Folosiți aparatul cel puțin odată pe lună, după care îl încărcați astfel încât acumulatorul să își mențină capacitatea de funcționare;
  3. Nu încărcați niciodată aparatul peste măsură. De obicei, aparatele au un timp de încărcare menționat în manualul de utilizare. Vă recomandăm să citiți și să respectați timpul de încărcare pentru a prelungi viața acumulatorilor.

Formular reconditionare acumulatori

Se poate introduce și modelul.