Subcategorii

Piese masina de paine

Piese masina de paine  - componente originale 

Masina de paine este un dispozitiv electrocasnic ce va permite sa preparati paine si alte produse de patiserie proaspete acasa. Totusi, exploatarea intensa sau diferite accident pot determina deteriorarea unor componente si pot face ca dispozitivul sa nu mai poata fi utilizat. Piesaria.ro propune in categoria piese masina de paine numeroase componente si accesorii ce vor reda functionalitatea acesteia. Aici pot fi gasite si comandate componente electronice precum: motor, rezistenta electrica, siguranta, panou circuite, dar si elemente de tip capac protectie, carlig, curea dintata, cuva pentru masina de paine, lingura dozatoare, pahar gradat sau paleta de amestecare

Toate produsele disponibile in oferta Piesaria.ro sunt originale si vor completa perfect masinile de paine ale brandurilor: Delonghi, Gorenje, Moulinex, Piesaria, Tefal. Cu piesele de schimb potrivite, nu va mai trebui sa investiti intr-o masina de paine nou, ci o veti putea folosi in continuare pe cea pe care o aveti. Piesele, componentele si accesoriile comandate ajung la destinatie in cel mai scurt timp. Produsele disponibile in magazinul online Piesaria sunt insotite de certificate de garantie si calitate.

Nu se mai incalzeste masina de paine

Pot fi multe motive pentru care masina de facut paine nu se mai incalzeste, de la un simplu senzor de temperatura pana la o rezistenta arsa.

Unde gasesc piese pentru masina de facut paine

Pe Piesaria.ro vei gasi intotdeauna piesele potrivite pentru masina (aparatul) de facut paine.

Piese aparate de gatit

Piese aparate de gatit - o varietate mare de produse

Exista o serie de consumabil si piese pentru aparate de gatit ce isi pot pierde eficienta in timp. Piesaria.ro este magazinul online ce propune solutii eficiente astfel ca dispozitivele din bucatarie sa nu isi piarda din functionalitate. Aici pot fi gasite si achizitionat piese aparate gatit originale pentru friteuze, cratite, oale si multe alte dispozitive pentru gatit. In categoria piese aparate gatit sunt disponibile garnituri, capace, cuve, manere, garnituri de etansare, componente electronice dar si accesorii de tip cuva, cos, comutator, filtru, flansa, lingura dozatoare, motor, panou circuite sau capac de protectie, elemente ce vor reda functionalitatea dispozitivelor preferate de gatit.

Descopera piesele pentru aparate de gatit din oferta piesaria.ro

Piesaria.ro are in oferta piese aparate gatit originale sau compatibile cu dispozitivele brandurilor celebre in piata de profil din Romania. Elementele precum filtru, garnitura pentru etansare, capac, bol, maner sau motor sunt originale si pot completa dispozitivele de gatit ale marcilor Tefal, Gorenje, Moulinex. 

Piese grill electric

Piese grill electric (gratar) - varietate mare de solutii, produse originale

Electrocasnicele de tip grill, gratar electric au castigat increderea consumatorilor romani si se regasesc in numar tot mai mare in bucatarii. Fiabilitatea si eficienta acestora le transforma in parteneri pentru cei ce isi doresc sa se bucure de alimentatie sanatoasa si preparate gustoase. Piesaria.ro este magazinul online ce are in portofoliu o varietate mare de piese si consumabile pentru grill gratar electric. Componentele uzate sau deteriorate existente aici le pot inlocui rapid pe cele afectate, redandu-se astfel functionalitatea dispozitivelor.

Din magazinul online Piesaria.ro pot fi achizitionate piese electronice precum comutator, panou circuite, placa ceramica, senzor, termostat, rezistenta grill si consumabile pentru grill gratar electric de tip tava sau recipient de scurgere. Toate produsele existente sunt originale, vin cu garantie si certificate care atesta calitatea. In categoria piese si consumabile grill gratar electric pot fi achizitionate componente pentru gratare ale brandurilor Bosch, Tefal, Gorenje.

Piese blendere, storcatoare, tocatoare

Piese blendere, storcatoare, tocatoare - consumabile și alte componente de schimb originale

Electrocasnicele de tip blendere, storcatoare, tocatoare au devenit indispensabile in bucatarie, insa sunt dispozitive ce pot suferi in urma uzurii sau a manipularii incorecte, pierzandu-si din functionalitate. Piesaria.ro este magazinul online care propune in categoria piese blendere, storcatoare, tocatoare  o varietate mare de consumabile si componente de schimb ce vor completa dispozitivele deja existente si le vor mari durata de viata. De aici pot fi comandate bol, brat, apasator, baza, cana, cutit, capac protectie, capac bol, filtru, garnitura pentru o varietate mare de electrocasnice mici din bucatarie. Tot in categoria piese blendere, storcatoare, tocatoare sunt disponibile si componente electronice originale: mecanism de cuplare, motor, panou circuite si multe altele.

Pieasaria.ro - o varietate de piese pentru blendere storcatoare tocatoare branduri de top

Piesaria.ro are in portofoliu piese, componente si consumabile pentru storcatoare, blendere, tocatoare originale ce vor reda functionalitatea electrocasnicelor mici de bucatarie produse de branduri consacrate: AEG, Braun, Bosch, Tefal, Gorenje, Moulinex, Philips si nu numai. Fie ca ai nevoie de o rasnita, o spatula sau un melc pentru a reda functionalitatea storcatorului, a blenderului sau a tocatorului, Piesaria.ro propune preturi mici, livrare rapida si piese de schimb de inalta calitate. 

Comanda piese pentru blendere, storcatoare, tocatoare, razatoare originale sau aftermarket cu garantie si certificare! Livrare oriunde in Romania.

Pe piesaria.ro gasesti piese electrocasnice la preturi minimale cu garantie maximala!

Piese mixere si roboti bucatarie

Piese mixere si roboti bucatarie - componente originale de inalta calitate

Daca esti in cautare de consumabile, piese pentru mixere si roboti bucatarie sau componente electronice ce vor reda functionalitatea electrocasnicelor mici preferate, aici vei gasi produsele necesare.  Piesaria.ro propune in categoria piese mixere si roboti bucatarie o varietate mare de accesorii, consumabile si piese de schimb ce iti vor permite sa folosesti dispozitivele preferate cu investitii minime. De aici poti achizitiona: angrenaj, bol, brat, cana, buton, capac bol, tel batator, set cutie, set palete, razatoare disc, carlig, curea si multe alte piese de schimb. Tot aici pot fi gasite si numeroase componente electronice si motoare ce vor reda functionalitatea mixerelor si robotilor de bucatarie.

Piesaria.ro numeroase consumabile, piese mixere si roboti bucatarie - branduri de top

Piesaria.ro propune in categoria piese mixere si roboti bucatarie o varietate mare de componente electronice si consumabile pentru dispozitive produse de brandurile de top. Aici pot fi descoperite piese de schimb originale pentru roboti si mixere produse de Tefal, Moulinex, Gorenje, Braun, Bosch, Electrolux, Delonghi si nu numai. Componentele si piesele de schimb pot fi achizitionate cu preturi mici, beneficiaza de livrare rapida si sunt insotite de certificate de garantie si calitate.

Comanda piese pentru mixere traditionale, verticale si roboti bucatarie originale sau aftermarket cu garantie si certificare! Livrare oriunde in Romania.

Pe piesaria.ro gasesti piese electrocasnice la preturi minimale cu garantie maximala!

Piese masina de tocat

Piese masina de tocat - componente si consumabile originale

Masina de tocat este indispensabila in bucatarie, insa sunt situatii cand piesele acesteia se uzeaza, se tocesc sau de deterioreaza scazand eficienta acesteia. Piesariea.ro este magazinul online care pune la dispozitie o varietate mare de piese de schimb pentru numeroase tipuri de masini de tocat. In categoria piese masina de tocat pot fi descoperite si achizitionate: accesorii carnati, apasatoare, cutite, site, filtre, garnituri, melci, reductoare, saibe sau componente electronice. Produsele disponibile sunt originale si vor reda functionalitatea masinii de tocat. Fie ca ai nevoie de un cutit, o sita, un melc sau un mecanism de cuplare aici vei gasi piesele necesare. 

Piesaria.ro  - o varietate mare de piese de tocat de la brandurile de top

Poesaria.ro are in stoc o varietate mare de piese masini de tocat. Componentele si consumabilele existente sunt originale si beneficiaza de garantie de calitate. Pot fi achizitionate cu preturi mici, iar livrarea este rapida. Piesele existente sunt destinate masinilor de tocat produse de  branduri de top precum: Tefal, Gorenje, Moulinex, Delonghi, Bosch.

Comanda piese pentru masini de tocat! Poti regasi motoare, palete de amestecare, cutite, lame, site! Piese originale direct de la producator!

Pe piesaria.ro gasesti piese electrocasnice originale sau aftermarket certificate!

Piese espressoare

Piese espressoare - functionalitate optima, cafea excelenta

Sa incepi ziua cu o cafea buna nu e un moft, mai degraba este un stil de viata! Espressoarele manuale, semiautomate si automate se regasesc in numar tot mai mare in locuintele romanilor. Functionalitatea acestora, si gustul sublim al bauturii preferate sunt conditionate de modul de intretinere ale dispozitivelor. Piesaria.ro propune o varietate mare de piese espressoare si consumabile ce vor permite exploatare optima timp indelungat. Aici pot fi descoperite si achizitionate piese de schimb de tip: colier metalic, cana, disc ceramic, motor rasnita, duza, electrovana, dar si componente electronice ( senzor, rezistenta electrica) si consumabile pentru intretinerea (solutie de curatare, vaselina, decalcifiant), produse ce vor ajuta la exploatarea optima a espressorului.

Piesaria.ro - consumabile si piese de schimb espressoare, preturi mici garantate!

In magazinul online Piesaria.ro in categoria piese espressoare pot fi descoperite piese, consumabile, componente electronice si solutii de intretinere de inalta calitate. Produsele existente sunt originale, vin insotite de certificate de garantie si calitate si pot fi achizitionate cu preturi mici. Sunt compatibile cu espressoare produse de Ceme, Philips, Delonghi, Krups, Tefal, AEG.

Comanda piese pentru aparate de cafea, piese espressoare, cafetiere, rasnite. Comanda cutitele originale, carcase, pompe de presiune, filtre si multe alte componente.

Pe piesaria.ro gasesti piese electrocasnice la cel mai mic pret din Romania!

Intrebari frecvente

Espressorul nu mai face spuma

Pot fi multe cauze pentru care espressorul dvs. nu mai spumeaza laptele, insa din experienta noastra, cauza principala ar fi o presiune scazuta. O alta cauza ar fi faptul ca trebuie folosit un lapte UHT sau cu grasime minima de 3.5%.

Espressorul nu mai incalzeste apa

De obicei, rezistenta de incalzire a espressorului este vinovata pentru aceasta situatie. Inlocuirea ei este un procedeu destul de simplu.

Espressorul nu mai trage apa

Caz in care, pompa de apa este necesar a fi inlocuita cu una compatibila, noua.

Espressorul nu scoate cafeaua

In acest caz, sunt necesari mai multi pasi pentru a afla cauza pentru care cafeaua nu este procesata. Poate fi sita blocului erogator, poate fi motorul rasnita sau alti factori.

Cum curat espressorul?

Espressorul nu se curata cu bicarbonat sau otet. Sistemul nu este similar masinilor de spalat. Toate informatiile ce sunt disponibile pe Youtube sau alte platforme sunt derizorii. Pe Piesaria.ro gasesti detartrant special conceput pentru espressorul tau.

Cum intretin espressorul?

In functie de modelul detinut, espressorul se curata de uleiul din cafea si depuneri de calcar din apa. Ai nevoie de un detartrant si pastile sau praf pentru curatarea circuitului de cafea. Daca ai un espressor ce are functie si carafa de lapte, atunci ai nevoie si de solutie curatare circuit lapte. Motorul si blocul erogator, ca oricare componente mecanice, are nevoie de curatare si ungere din 6 in 6 luni. Consulta manualul de utilizare!

Piese aparate frigorifice

Piese frigidere, congelatoare - ieftine, originale

Aparatele frigorifice sunt electrocasnice indispensabile caracterizate prin dimensiuni mari si costuri ridicate de achizitie. Deteriorarea unor piese, componente sau mirosurile neplacute dezvoltate in interior, pot produce disconfort major utilizatorilor. Aceste neplaceri pot fi usor remediate cu Piesaria.ro. Magazinul online propune in categoria piese aparate frigorifice, frigidere, congelatoare numeroase solutii de la capace pentru sertare, clapete, rafturi, balamale si sertare, la componente electronice precum motor, placa alimentare sau invertor. Tot de aici pot fi achizitionate si filtre ce asigura un mediu optim in interior. Toate produsele sunt originale, de inalta calitate si pot fi achizitionate cu preturi mici.

Piesaria.ro piese aparate frigorifice - numeroase tipuri piese de schimb pentru frigidere, congelatoare

Piesaria.ro propune numeroase piese aparate frigorifice, frigidere, congelatoare ce vor reda buna functionare a dispozitivelor. Componentele si accesoriile prezente in orferta beneficiaza de calitate premium, confirmata de garantiile ce insotesc produsele si pot fi utilizate pentru dispozitivele de racire ale marcilor: Beck, Samsung, Philips, Wpro.

Comanda piese pentru frigidere, congelatoare, frigidere side by side, incorporabile! Poti regasi motoare, usi, balamale, senzori temperatura, filtre, capace sertar congelator, si multe altele! Piese originale direct de la producator!

Pe piesaria.ro gasesti piese electrocasnice originale sau aftermarket certificate!

Piese hote

Piese hote telescopice, decorative  - solutii ieftine si originale

Hotele sunt acele electrocasnice cu functionalitate crescuta care imbunatatesc considerabil confortul in bucatarie, protejand in acelasi timp si mobilierul din incapere. Totusi, prin functiile pe care le indeplinesc sunt dispozitivele cele mai expuse la deteriorare si uzura. Cele mai expuse componente sunt filtru antigrasime, filtrul de carbon, capacul de sustinere pentru filtre, elicea sau becul. In magazinul Piesaria.ro in categoria piese hote telescopice decorative pot fi gasite o varietate mare de componente si consumabile ce le pot inlocui pe cele deteriorate. Toate produsele existente aici sunt originale, vin insotite de certificate de calitate si garantie si pot fi achizitionate cu preturi mici. 

Piesaria.ro  - piese de schimb pentru hote telescopice decorative - marci de top

Magazinul online Piesaria.ro propune numeroase tipuri de piese hote telescopice decorative de schimb ce vor reda functionalitatea dispozitivelor si vor imbunatati estetica acestora. Componentele si consumabilele existente se disting prin calitate premium, fiind realizate din materiale rezistente si durabile. Piesaria.ro ofera in categoria piese hote telescopice componente originale ale marcilor: Silverline, Gorenje,  Franke, Bosch, Electrolux, AEG, Beko.

Cauti piese originale hote? Pe piesaria.ro te poti delecta cu o gama variata de piese pentru hote telescopice, incastrabile sau decorative. Regasesti filtre, motoare, carcase, butoane, lampi si multe alte piese pentru hota din casa ta!

Piesaria.ro - piese electrocasnice originale si aftermarket, cu garantie, livrare rapida si retur atunci cand iti e lumea mai draga!

Piese aparate bebelusi

Piese aparate bebelusi  - eficiente, ieftine, calitate premium

Pompa de san, blenderul, storcatorul de fructe sunt doar cateva dintre dispozitivele electronice indispensabile in procesul de ingrijire al bebelusului. Din diferite motive o serie de componente, piese sau elemente consumabile se pot deteriora in timp, scazand functionalitatea aparatelor. Magazinul online Piesaria.ro propune in categoria piese bebelusi numeroase produse ce vor reda functionalitatea acestora. Aici pot fi gasite diferite tipuri de garnituri, capace pentru boluri, cani, mecanisme de cuplare, valve, site, dar si componente electronice. Produsele disponibile aici sunt originale, vin insotite de certificari de garantie si calitate si pot fi achizitionate cu preturi mici. 

Piesaria.ro piese dispozitive ingrijirea bebelusi  - branduri de top

Piesaria.ro pune la dispozitie numeroase tipuri de piese bebelusi, consumabile si accesorii, toate sunt produse din materiale premium si vor mari durata de exploatare dispozitivelor destinate ingrijiri celor mici si igienei mamei. Componentele existente pot completa aparatele realizate sub marca Philips. Fie ca ai nevoie de valva supapa, un corp pompa, ori de o diafrgma din silicon, aici vei gasi cu lejeritate produsele necesare.

Piese pentru articole Bebelusi. Gasesti piese si consumabile pentru sterilizatoare, pompe de san, blendere, incalzitoare, termosuri.

Piese masina de spalat haine

Piese masina de spalat haine - eficienta sporită timp indelungat

Masina de spalat rufe poate suferi din pricina apei dure, a exploatarii continue sau din pricina trecerii timpului. Inlocuirea pieselor defecte, improprii sau a consumabilelor afectate de uzura este varianta comoda si ieftina de a reda functionalitatea masinii de spalat rufe. In magazinul online Piesaria.ro pot fi descoperite numeroase piese masina de spalat rufe, ce pot fi achizitionate ieftin si rapid. Produsele existente sunt originale, vin insotite de certificate de garantie si calitate si sunt ideale pentru masini de spalat produse de branduri precum: AEG, Bosch, Electrolux, Wpro.

Piesaria.ro - o oferta vasta de piese originale  de schimb pentru masina de spalat rufe

Piesaria.ro are in oferta piese masina de spalat rufe originale si numeroase produse consumabile. Aici pot fi descoperite si achizitionate piese precum: furtun alimentare, apa, rama hublou, furtun evacuare apa, telescop amortizor, filtru scame, racord, curea, fulie. Tot in oferta sunt disponibile si componente electronice precum  senzor sau debitmetru, dar si componente precum pompa sau kit de suprapunere.  Produsele existent din categoria piese masina spalat rufe sunt rezistente, durabile si inlocuiesc cu succes pe cele deteriorate sau nefunctionale. 

Comanda piese originale pentru masina de spalat haine de la toate marcile renumite: Whirlpool, Beko, Arctic, Gorenje, Samsung, LG, Candy, Electrolux, LG, Bosch, AEG, Indesit.

Poti gasi cuve, garnituri hublou, hublou complet, recipient dozare detergent, butoane, pompe de apa, carcase, furtune si multe alte piese compatibile cu masina ta de spalat rufe.

Oferim piese pentru masini de spalat rufe verticale, incorporabile, masini de spalat cu uscator, masini de spalat rufe frontale.

Piese aspiratoare

Piese aspiratoare

Piesele și consumabilele pentru aspiratoare sunt elemente esențiale pentru menținerea eficienței și performanței optime a aparatului dumneavoastră.

Acestea includ o gamă variată de produse, cum ar fi saci de praf, filtre, perii și duze, special concepute pentru a satisface diverse nevoi de curățare și a asigura o aspirare eficientă a prafului și murdăriei.

Piesele de schimb autentice și consumabilele de înaltă calitate sunt proiectate pentru a se potrivi perfect cu aspiratorul dumneavoastră și pentru a prelungi durata de viață a aparatului.

Indiferent dacă aveți nevoie de înlocuirea sacului de praf plin sau de un filtru nou pentru a menține calitatea aerului din casă, piesele și consumabilele pentru aspiratoare vă ajută să mențineți un mediu curat și sănătos.

Asigurați-vă că alegeți piesele și consumabilele potrivite pentru modelul dumneavoastră de aspirator pentru a obține cele mai bune rezultate de curățare și pentru a vă bucura de o experiență de utilizare optimă.

Piesele pentru aspiratoare sunt componente critice pentru menținerea funcționalității și eficienței aparatului dumneavoastră.

Acestea includ o gamă variată de componente, cum ar fi perii, furtunuri, tuburi de aspirare, duze și accesorii suplimentare.

Piesele de schimb autentice sunt proiectate pentru a se potrivi perfect cu modelul dumneavoastră de aspirator și pentru a asigura o funcționare optimă. Aceste piese pot fi înlocuite în cazul în care se deteriorează sau se defectează în timpul utilizării regulate a aspiratorului.

Indiferent dacă aveți nevoie de o perie nouă pentru a curăța eficient covoarele sau de o duză specială pentru a ajunge în colțurile greu accesibile, piesele pentru aspiratoare vă ajută să mențineți performanța și puterea de suflare a aparatului.

Asigurați-vă că alegeți piesele potrivite și că le înlocuiți conform instrucțiunilor producătorului pentru a vă asigura că aspiratorul dumneavoastră funcționează într-o stare optimă și pentru a vă bucura de rezultate de curățare superioare în fiecare utilizare.

Piese cuptoare electrice

Piese cuptor electric

Explorati gama noastra vasta de piese cuptor electric, concepute pentru a va extinde functionalitatea si a imbunatati performanta aparatelor dvs. de gatit.

Fie ca sunteti in cautarea unui maner cuptor electric robust, care sa reziste testul timpului si uzurii zilnice, sau aveti nevoie de o rezistenta cuptor electric pentru a restabili eficienta si uniformitatea caldurii, aici veti gasi componentele esentiale pentru intretinerea si reparatia cuptorului dvs.

Piese si accesorii cuptor electric

Oferim o selectie diversa de piese de schimb cuptor electric, toate fabricate conform celor mai inalte standarde de calitate, pentru a asigura compatibilitatea si durabilitatea indelungata.

De la elemente de incalzire la termostate, de la garnituri de usa la placi electronice, avem tot ce va trebuie pentru a mentine cuptorul electric in stare optima. In plus, accesorii cuptor electric, cum ar fi tavi, gratare si lampi (becuri), sunt disponibile pentru a va completa experienta in bucatarie.

Cu piesele din oferta noastra, veti gati din nou cu placere si precizie, fara griji. Alegeti calitatea si eficienta pentru cuptorul dvs. electric – alegeti din colecția noastra de piese si accesorii de incredere.

Portofoliul nostru cuprinde piese de schimb cuptor electric de la branduri de top cum ar fi Whirlpool, Beko, Arctic, Gorenje, AEG, Bosch si multi altii, garantandu-va accesul la componente de incredere si compatibile.

Piese electrocasnice

Piese electrocasnice - componente şi consumabile pentru electrocasnice mari şi mici

Dispozitivele electrocasnice au rolul de a creşte bunăstarea şi confortul întregii familii. Defectarea sau uzura acestora poate produce disconfort. Achiziţionarea de piese electrocasnice de schimb poate fi alternativa confortabilă, rapidă şi economică pentru a reda funcţionalitatea aparatelor şi a le prelungi durata de exploatare. Fie că sunt necesare garnituri, capace, amortizoare, palete amestecare, baze, cărbuni, deflector aer, decalcifiant, bol, becuri sau componente electronice, motoare, senzori ori alte tipuri de piese electrocasnice și consumabile magazinul online Piesaria.ro vine cu o ofertă bogată de piese de schimb, originale, ieftine ce se vor răspunde perfect nevoilor tale. 

Aici există piese electrocasnice ale mărcilor populare: AEG, Bosch, Braun, Moulinex, Electrolux, Beko, Delonghi, Philips,Tefal, Pieseria, Silverline, Samsung, etc. Toate piesele disponibile în portofoliul  PIesaria.ro în categoria piese electrocasnice sunt originale potrivite pentru dispozitive noi şi aftermarket, astfel pot fi achiziţionate componentele pentru aparatele electrocasnice mai vechi, ce te vor ajuta să redai funcţionalitate dispozitivelor pe care le deţii. 

Piesaria.ro sursă inepuizabilă de piese electrocasnice de schimb

Piesaria.ro este magazinul care propune soluţii ieftine de înlocuirea a consumabilelor, componentelor și elementelor defecte. Calitatea superioară a pieselor pentru electrocasnice  de schimb este confirmată de certificatele de garanție ce însoțesc produsele. 

În categoria piese electrocasnice pot fi descoperite şi achiziţionate: piese aparate de gătit, piese maşină de pâine, piese grill grătar electric, piese blendere, storcătoare, tocătoare, piese mixere şi roboţi de bucătărie, piese maşină de tocat, piese espressoare, piese bebeluşi, piese maşină de spălat rufe, piese aparate frigorifice, frigidere, congelatoare, piese hote telescopice decorative şi nu numai. Fie că ai nevoie de boluri originale, cuţite pentru aparatul de tocat, rezistențe pentru grill electric, senzor espressor,  filtre pentru hota telescopică sau balamale pentru hublou maşină de spălat rufe, aici le vei găsi pe cele ce îţi sunt necesare. Ai peste 2000 de produse din care le poţi selecta pe cele potrivite dispozitivului electrocasnic pe care doreşti să îl recondiţionezi sau repari.

Alegând consumabile şi piese electrocasnice de schimb pentru dispozitive mici şi electrocasnice mari optezi pentru soluții sustenabile, prietenoase cu natura, mediul înconjurător şi bugetul familiei. Cum se observă e mai ieftin şi mai confortabil să repari ori să recondiţionezi decât să achiziţionezi electrocasnice noi.

De ce să alegi piese electrocasnice din oferta Piesaria.ro?

Piesaria. ro propune în categoria piese electrocasnice mii de piese de schimb - componente electronice, motoare, soluții de întreținere pentru electrocasnice, produse anticalcar și decalcifiante, senzori  şi multe altele - astfel că sarcina de a achiziționa rapid elementele necesare este confortabilă. Ai filtre speciale ce îţi vor facilita căutarea. Utilizând filtrele de produse, brand, calitate și compatibilitate îţi vor fi afișate piesele disponibile. Cu Piesaria.ro beneficiezi de prețuri mici, soluții variate de plată, livrare rapidă şi condiții lejere de retur.

Comanda doar cele mai bune piese electrocasnice pentru dispozitivul tau! Gama variata de piese pentru masini de spalat, uscatoare de rufe, masini de facut paine, cuptoare electrice si pe gaz, plite electrice, vitroceramice, inductie sau gaz, hote, frigidere si multe altele.

Tine minte, piesaria.ro iti ofera cele mai bune piese originale si aftermarket pentru dispozitivul tau!

Pe Piesaria.ro gasesti amortizoare, roti cuplare, palete amestecare, cani si boluri, capace, cuve, debitmetre, furtune si garnituri, melc, motoare, filtre antigrasime si filtre carbune, rezervoare, senzori si saibe.

Cele mai importante marci sunt prezente pe site-ul nostru, de la AEG, Beko, Braun, Kenwood, Tefal, Moulinex, Bosch, Philips, Saeco, Delonghi, Samsung, Wpro, Electrolux, peste 2 milioane de piese disponibile pentru sute de mii de aparate.