Subcategorii

Accesorii service

Accesorii service GSM sau in regim profesionist. Regasesti pe site-ul nostru programatori, surubelnite, statii cu aer cald, statii de lipit.

Mai poti gasi si benzi adezive, kit-uri de montaj pentru diferite modele de telefoane, adeziv lichid si multe unelte necesare profesionistilor.

Filtreaza mai jos produsul dorit sau navigheaza prin toate.

Consumabile robot aspirator

Cauti consumabile robot aspirator sau accesorii pentru aspiratorul tau favorit si nu prea ai de unde sa cumperi? Look no more. Pe piesaria.ro acesta este singurul accesoriu oferit datorita necesitatii romanilor!

Gasesti perii pentru robot aspirator, capete mop si multe altele.

Accesorii fiare de calcat

Cauti Accesorii fiare de calcat sau pentru statii de calcat? Pe Piesaria.ro gasesti o gama variata de accesorii pentru a prelungi viata fierului de calcat.

Accesorii aparate frigorifice

Cauti Accesorii aparate frigorifice, frigidere, combine frigorifice, double side? Pe Piesaria.ro gasesti o gama variata de accesorii aparate frigorifice.

Comanda filtre compatibile sau originale de apa pentru frigiderul tau, solutii de curatare frigider, termometru frigider, odorizant frigider, de la marci precum AEG Electrolux si WPRO Whirlpool.

Accesorii aparate de gatit

Cauti accesorii aparate de gatit pentru plite electrice, vitroceramice, pe gaz sau cuptoare? Pe Piesaria.ro gasesti o gama variata de accesorii pentru toate aparatele de gatit uzuale!

Poti comanda racleta curatare plita vitroceramica si. solutii curatare plite vitroceramice

Accesorii masina de spalat

Cauti accesorii si consumabile pentru masina de spalat haine si masina de spalat vase? Gasesti saci pentru rufe delicate, amortizoare vibratii, tablete detergent de spalat, dar si alte accesorii utile casei!

Pe Piesaria.ro gasesti urmatoarele accesorii masina de spalat vase si haine:

 • Amortizor vibratii
 • Bila uscare
 • Cos tacamuri
 • Decalcifiant
 • Detergent pentru masina de spalat vase
 • Furtune Aquastop
 • Kit suprapunere masina de spalat haine
 • Saci pentru rufe delicate
 • Sare dedurizanta pentru masina de spalat vase si rufe
 • Solutie de curatare si odorizare masina de spalat vase si rufe

Comanda doar cele mai bune consumabile pentru masina ta de spalat si te bucuri de garantia calitatii produselor oferite de marci precum WPRO (Whirlpool), AEG Electrolux, Finish si Sano.

Accesorii aparate aer conditionat

Cauti Accesorii pentru aparatul de aer conditionat? Pe Piesaria.ro gasesti o gama variata de accesorii pentru a te bucura de un aer curat si revigorant pe toata perioada anului.

Accesorii aspiratoare

Cauti Accesorii pentru aspiratorul favorit? Pe Piesaria.ro gasesti o gama variata de accesorii pentru aspiratoare precum perii, filtru, saci, anticalcar, dar si multe alte accesorii.

Articole curatenie

Articole produse curățenie pentru o bucătărie ireproșabilă

Curățarea bucătăriei poate fi uneori o muncă plictisitoare. Așa că, atunci când vrei să o faci cu perfecțiune, ce alegi? Produsele de curățare perfecte. Le avem pe toate pentru ca bucătăria ta să arate și să miroasă uimitor. De la creme cu particule de curățare pentru suprafețe multiple până la bureți de bucătărie și detergenți capsule pentru mașina de spălat vase, avem o soluție pentru fiecare problemă. Alege din gama noastră largă produse de la cele mai cunoscute branduri, inclusiv CIF, Sano, Somat, care îți vor lăsa bucătăria proaspătă și curată.

Articole produse curățenie pentru o baie fără impurități

Curățenia este cea mai importantă sarcină într-o baie, mai ales atunci când dorești o baie fără impurități. De aceea, îți punem la dispoziție o gamă de produse de curățare care îți vor lăsa baia cu un miros proaspăt și impecabilă. De la Odorizante WC solid Bref, CIF Professional cremă, Sanobon Spumă Activă, detergent WC cu parfum fresh, Sano Forte Gel Detergent degresant, Domestos Extended Power dezinfectant WC, la produse pentru pardoseală Sano Floor Fresh, avem tot ce ai nevoie pentru a-ți păstra baia imaculată.

Articole produse curățenie pentru o casă strălucitoare

Spune adio murdăriei! În portofoliul Piesăria vei găsi toate produsele necesare pentru toate aspectele legate de nevoile tale de curățenie. Oferim o gamă largă de produse care sunt realizate pentru eficiență și satisfacție maximă. De la produse eficiente de curățare a podelelor la produse odorizante pentru un miros parfumat în fiecare zi, avem tot ce ai nevoie pentru a-ți menține casa sau biroul strălucitor de curate.

Alege produsele favorite din magazinul Piesăria și profită de numeroasele avantajele pe care ți le oferim. Livrarea rapidă este întotdeauna o prioritate, iar noi ne asigurăm că toate comenzile ajung la tine rapid și fără întârzieri. Prețurile noastre sunt imbatabile și oferim opțiuni de plată flexibile care îți facilitează plata în avans sau primirea produselor cu plata la livrare. Comandă astăzi și începe să trăiești o viață parfumată, fără dezordine.

Articole curatenie ieftine, profesionale, produse pentru baie, bucatarie, odorizanti camera si baie, detergenti si solutii pentru ceramice, lemn, pardoseli, vinil de la cei mai mari producatori: CIF, Sano, Air Wick, Bref, ACE.

Gasesti CIF Crema, Sano Green Power, Sano Forte, pulverizant ACE, Sano Floor Plus, spray Air Wick odorizant pentru baie, bucatarie sau dormitor.

Accesorii hote

Cauti Accesorii hote pentru hote telescopice, decorative sau incorporabile? Pe Piesaria.ro gasesti filtru antigrasime, filtru carbon, clapete ventilatie, furtun hota la cel mai accesibil pret de pe piata!

Acumulatori sisteme solare

Acumulatorii pentru sistemele solare joacă un rol crucial în stocarea și utilizarea eficientă a energiei solare. Iată câteva moduri în care acești acumulatori ajută sistemele solare:

 1. Stocarea energiei: Sistemele solare generează energie electrică atunci când este disponibilă lumina solară. Cu toate acestea, cantitatea de energie produsă poate varia în funcție de factori precum condițiile meteorologice și timpul zilei. Acumulatorii sunt utilizați pentru a stoca excesul de energie electrică produsă în timpul zilei, astfel încât să poată fi utilizată atunci când energia solară nu este disponibilă, cum ar fi noaptea sau în zilele înnorate.

 2. Fără întreruperi de alimentare: Acumulatorii permit sistemelor solare să ofere energie electrică în mod continuu chiar și în cazul întreruperilor de alimentare. În situații de urgență sau în regiuni izolate, sistemul solar încă poate furniza energie electrică pentru a alimenta aparatele și echipamentele esențiale.

 3. Optimizarea utilizării energiei: Acumulatorii permit optimizarea utilizării energiei solare generate de sistem. În loc să furnizeze întreaga cantitate de energie direct în rețea sau să o utilizeze instantaneu, acumulatorii permit stocarea energiei și eliberarea acesteia treptat, în funcție de nevoile utilizatorului. Acest lucru poate duce la o utilizare mai eficientă a energiei și la reducerea facturilor de energie electrică.

 4. Integrarea sistemelor hibride: Sistemele solare pot fi integrate cu alte surse de energie, cum ar fi generatoarele sau rețeaua electrică tradițională. Acumulatorii permit o integrare mai eficientă a acestor surse, asigurând o alimentare continuă și stabilă cu energie electrică în funcție de necesități și condiții.

 5. Durabilitate și autonomie: Acumulatorii pentru sistemele solare contribuie la creșterea durabilității și autonomiei sistemului. Aceștia pot ajuta la reducerea dependenței de sursele tradiționale de energie, precum combustibilii fosili, și pot asigura o sursă de energie ecologică și regenerabilă.

Acumulatorii pentru sistemele solare sunt esențiali pentru a maximiza eficiența și utilizarea energiei solare, oferind o soluție practică și sustenabilă pentru stocarea și utilizarea energiei electrice în modul cel mai eficient posibil.

Pentru a stoca eficient energia fotovoltaică, se folosesc în mod obișnuit baterii sau acumulatori. Iată câteva modalități prin care energia fotovoltaică poate fi stocată eficient:

1. Acumulatori cu acid-plumb: Acestea sunt tipuri tradiționale de baterii și sunt frecvent utilizate în sistemele fotovoltaice. Aceste baterii sunt relativ accesibile din punct de vedere economic și au o durată de viață satisfăcătoare. Cu toate acestea, necesită întreținere periodică și sunt mai grele decât alte tipuri de acumulatori.

2. Acumulatori cu gel sau AGM (absorbant de sticlă mată): Aceste tipuri de acumulatori sunt sigure, au o durată de viață mai lungă decât bateriile cu acid-plumb și nu necesită întreținere constantă. Ele sunt potrivite pentru aplicații mai mari și mai grele, cum ar fi sistemele fotovoltaice de dimensiuni mari.

3. Acumulatori de litiu-ion: Acestea sunt acumulatori moderni și în creștere în popularitate datorită capacității lor de stocare mare, densității energetice ridicate și duratei de viață lungi. Acumulatorii de litiu-ion sunt mai ușori, au randament ridicat și necesită puțină întreținere. Cu toate acestea, acești acumulatori pot fi mai scumpi decât opțiunile tradiționale.

4. Sisteme de stocare a energiei în formă de hidrogen: O altă opțiune în dezvoltare este stocarea energiei fotovoltaice sub formă de hidrogen. Aceasta implică utilizarea energiei solare pentru a produce hidrogen prin electroliză și apoi stocarea acestuia în rezervoare sau sisteme speciale. Hidrogenul poate fi utilizat apoi pentru a genera energie atunci când este nevoie.

5. Sisteme de stocare termică: În loc să stocheze energia electrică în baterii, energia fotovoltaică poate fi convertită în energie termică prin intermediul panourilor solare termice. Această energie termică poate fi utilizată pentru încălzirea apei sau a altor sisteme termice, oferind astfel un mod eficient de stocare a energiei fotovoltaice în formă de căldură.

Este important să se analizeze necesitățile specifice și resursele disponibile înainte de a alege metoda de stocare a energiei fotovoltaice. Fiecare opțiune are avantajele și dezavantajele sale, iar consultarea cu un specialist în energie solară poate ajuta la determinarea celei mai bune soluții pentru fiecare caz în parte.

Accesorii si consumabile

Pe piesaria.ro nu doar ca gasesti piese originale pentru dispozitivele tale favorite, dar acum ai si accesorii de service si consumabile pentru ele.

Vei gasi doua categorii de produse:

 • Accesorii de service: programatoare, unelte de service, benzi adezive, solutii lichide de lipire, folii OCA;
 • Consumabile pentru diverse echipamente smart, precum robotii de aspirare.

Piesaria.ro nu vinde accesorii precum huse, folii, genti, incarcatoare, casti sau alte accesorii pe care le veti regasi in mai toate magazinele de telefonie mobila.

Aici veti regasi doar accesorii si consumabile!