Original
Cos friteuza Gorenje AF1700DB, original
Depozit central
Cos friteuza Gorenje AF1700DB
Compatibilitate: Gorenje AF1700DB
☆☆☆☆☆ ★★★★★
(1)
139,00 lei
Original
TAVA COLECT ULEI HEINNER OILTRAY-B2000FB
In stoc
Comanda TAVA COLECT ULEI HEINNER OILTRAY-B2000FB OILTRAY-B2000FB. Tava pentru colectare ulei, compatibila cu friteuza Heinner HAF-B2000FB.
77,00 lei

Piese aparate de gatit

Piese aparate de gatit - o varietate mare de produse

Exista o serie de consumabil si piese pentru aparate de gatit ce isi pot pierde eficienta in timp. Piesaria.ro este magazinul online ce propune solutii eficiente astfel ca dispozitivele din bucatarie sa nu isi piarda din functionalitate. Aici pot fi gasite si achizitionat piese aparate gatit originale pentru friteuze, cratite, oale si multe alte dispozitive pentru gatit. In categoria piese aparate gatit sunt disponibile garnituri, capace, cuve, manere, garnituri de etansare, componente electronice dar si accesorii de tip cuva, cos, comutator, filtru, flansa, lingura dozatoare, motor, panou circuite sau capac de protectie, elemente ce vor reda functionalitatea dispozitivelor preferate de gatit.

Descopera piesele pentru aparate de gatit din oferta piesaria.ro

Piesaria.ro are in oferta piese aparate gatit originale sau compatibile cu dispozitivele brandurilor celebre in piata de profil din Romania. Elementele precum filtru, garnitura pentru etansare, capac, bol, maner sau motor sunt originale si pot completa dispozitivele de gatit ale marcilor Tefal, Gorenje, Moulinex.