Original
Maner prindere pentru boiler Philips Saeco Poemia, HD8425
Depozit central
Boiler aluminiu pentru Philips Saeco Poemia, model HD8323 HD8327 HD8325 HD8427 HD8423 HD8425
Aceasta piesa este pentru prinderea manerului de partea de sus a espressorului Saeco Poemia.Compatibilitate: Saeco HD8323/39, Saeco HD8327/99, Saeco HD8325/79, Saeco HD8427/19, Saeco HD8423/29, Saeco HD8423/19, Saeco HD8425/21, Saeco HD8425/19, Saeco HD8423/28, Saeco HD8423/11, Saeco HD8425/11
299,00 lei

Piese espressoare

Piese espressoare - functionalitate optima, cafea excelenta

Sa incepi ziua cu o cafea buna nu e un moft, mai degraba este un stil de viata! Espressoarele manuale, semiautomate si automate se regasesc in numar tot mai mare in locuintele romanilor. Functionalitatea acestora, si gustul sublim al bauturii preferate sunt conditionate de modul de intretinere ale dispozitivelor. Piesaria.ro propune o varietate mare de piese espressoare si consumabile ce vor permite exploatare optima timp indelungat. Aici pot fi descoperite si achizitionate piese de schimb de tip: colier metalic, cana, disc ceramic, motor rasnita, duza, electrovana, dar si componente electronice ( senzor, rezistenta electrica) si consumabile pentru intretinerea (solutie de curatare, vaselina, decalcifiant), produse ce vor ajuta la exploatarea optima a espressorului.

Piesaria.ro - consumabile si piese de schimb espressoare, preturi mici garantate!

In magazinul online Piesaria.ro in categoria piese espressoare pot fi descoperite piese, consumabile, componente electronice si solutii de intretinere de inalta calitate. Produsele existente sunt originale, vin insotite de certificate de garantie si calitate si pot fi achizitionate cu preturi mici. Sunt compatibile cu espressoare produse de Ceme, Philips, Delonghi, Krups, Tefal, AEG.

Comanda piese pentru aparate de cafea, piese espressoare, cafetiere, rasnite. Comanda cutitele originale, carcase, pompe de presiune, filtre si multe alte componente.

Pe piesaria.ro gasesti piese electrocasnice la cel mai mic pret din Romania!

Intrebari frecvente

Espressorul nu mai face spuma

Pot fi multe cauze pentru care espressorul dvs. nu mai spumeaza laptele, insa din experienta noastra, cauza principala ar fi o presiune scazuta. O alta cauza ar fi faptul ca trebuie folosit un lapte UHT sau cu grasime minima de 3.5%.

Espressorul nu mai incalzeste apa

De obicei, rezistenta de incalzire a espressorului este vinovata pentru aceasta situatie. Inlocuirea ei este un procedeu destul de simplu.

Espressorul nu mai trage apa

Caz in care, pompa de apa este necesar a fi inlocuita cu una compatibila, noua.

Espressorul nu scoate cafeaua

In acest caz, sunt necesari mai multi pasi pentru a afla cauza pentru care cafeaua nu este procesata. Poate fi sita blocului erogator, poate fi motorul rasnita sau alti factori.

Cum curat espressorul?

Espressorul nu se curata cu bicarbonat sau otet. Sistemul nu este similar masinilor de spalat. Toate informatiile ce sunt disponibile pe Youtube sau alte platforme sunt derizorii. Pe Piesaria.ro gasesti detartrant special conceput pentru espressorul tau.

Cum intretin espressorul?

In functie de modelul detinut, espressorul se curata de uleiul din cafea si depuneri de calcar din apa. Ai nevoie de un detartrant si pastile sau praf pentru curatarea circuitului de cafea. Daca ai un espressor ce are functie si carafa de lapte, atunci ai nevoie si de solutie curatare circuit lapte. Motorul si blocul erogator, ca oricare componente mecanice, are nevoie de curatare si ungere din 6 in 6 luni. Consulta manualul de utilizare!