Set filtre aluminiu Heinner HTCH-F400, HTCH-F660
In stoc
Set filtre de aluminiu hota traditionala Heinner AF-F400, compatibil cu modelele HTCH-F400IX, HTCH-F400BK, HTCH-F400WH, HTCH-F660IX, HTCH-F660GBK, 513*193*9mm, 2 buc/set
222,53 lei

Piese hote

Piese hote telescopice, decorative  - solutii ieftine si originale

Hotele sunt acele electrocasnice cu functionalitate crescuta care imbunatatesc considerabil confortul in bucatarie, protejand in acelasi timp si mobilierul din incapere. Totusi, prin functiile pe care le indeplinesc sunt dispozitivele cele mai expuse la deteriorare si uzura. Cele mai expuse componente sunt filtru antigrasime, filtrul de carbon, capacul de sustinere pentru filtre, elicea sau becul. In magazinul Piesaria.ro in categoria piese hote telescopice decorative pot fi gasite o varietate mare de componente si consumabile ce le pot inlocui pe cele deteriorate. Toate produsele existente aici sunt originale, vin insotite de certificate de calitate si garantie si pot fi achizitionate cu preturi mici. 

Piesaria.ro  - piese de schimb pentru hote telescopice decorative - marci de top

Magazinul online Piesaria.ro propune numeroase tipuri de piese hote telescopice decorative de schimb ce vor reda functionalitatea dispozitivelor si vor imbunatati estetica acestora. Componentele si consumabilele existente se disting prin calitate premium, fiind realizate din materiale rezistente si durabile. Piesaria.ro ofera in categoria piese hote telescopice componente originale ale marcilor: Silverline, Gorenje,  Franke, Bosch, Electrolux, AEG, Beko.

Cauti piese originale hote? Pe piesaria.ro te poti delecta cu o gama variata de piese pentru hote telescopice, incastrabile sau decorative. Regasesti filtre, motoare, carcase, butoane, lampi si multe alte piese pentru hota din casa ta!

Piesaria.ro - piese electrocasnice originale si aftermarket, cu garantie, livrare rapida si retur atunci cand iti e lumea mai draga!